pijl

Schildersbedrijf Deltaprojecten Zwolle

Binnen schilderwerk

schildersbedrijf zwolle IMG 0688

Bij schildersbedrijf Deltaprojecten verzorgen we al het binnenschilderwerk. Daar knapt ieder interieur van op. Wij kunnen heel goed schilderen én luisteren. Hoogglans, mat of toch zijdeglans. Wat wil de klant? Dat vinden we het allerbelangrijkste.

Ook belangrijk is de ondergrond. En hoe vaak de ruimte gebruikt wordt. Als we dat allemaal weten, komen we met het beste advies over de verfsoort, de kleuren en het onderhoud. De klant weet zo precies waar die aan toe is.

Wij sturen vaak binnen één week de offerte. Is die akkoord? Dan kan schildersbedrijf Deltaprojecten snel aan de slag met het beste schilderwerk. 

Bekijk ons meest recente werk.

Neem contact op

Buiten schilderwerk

schildersbedrijf zwolle IMG 2739

Goed buitenschilderwerk beschermt ieder huis, bedrijf of ander gebouw. Dat schilderwerk moet grondig gebeuren. Wordt het verf, lak of beits? Schildersbedrijf Deltaprojecten weet het hoe en waarom. Vakmensen met verstand van verfzaken. En ook wat het beste onderhoud is.

Begint de verf af te bladderen? Ontstaan er kale of rotte plekken? Of laten de kitlagen los? Dan is het tijd voor een onderhoudsbeurt. Ook die verzorgen wij. Tegen een eerlijke prijs en met de beste kwaliteit.

Zo kan de klant weer jaren kan genieten van een fraai uiterlijk van de woning of van een bedrijfspand. Dus ook in al het buitenschilderwerk, is schildersbedrijf Deltaprojecten ijzersterk!


Bekijk ons meest recente werk.

Neem contact op

schildersbedrijf zwolle 5sterren
Wat een bijzonder fijne man om je verfwerk te laten doen! Duidelijk in de afspraken, keurig werk geleverd! Zeer zeker een aanrader.
- G ter Haar